Leo – Land Rover 110

Leo – Land Rover 110

Al jarenlang ‘Landrovergek’  besloot ik op zoek te gaan naar een goede ‘harde’ Landrover Defender. Een ‘recht voor zijn raap’ robuuste bak; geen gezeur meer over krassen en deuken. Geen auto, maar een voertuig!!

Via de buren op het Castricumse strand (van de ouderwetse houten hokjes) kwam ik in contact met Black8. Dus toen met Dennis op speurtocht naar Vught (Light Weight, roestbak, niet gekocht), in Bakkum (ook niet gekocht) en naar Purmerend. Die werd het en met het advies van Dennis er nooit spijt van gehad. Prima bak (Defender 110 TDi, 4cyl. diesel, 1997), goed hard chassis, verder opgeknapt en gewoon betrouwbaar (vaak naar Frankrijk op vakantie). En als er problemen zijn waar ik zelf niet uitkom, weten Dennis, Thomas of Kevin altijd wel een oplossing.

Maar deze  Landrovergek ging door en zocht nu een echte oldtimer om op te knappen. Een dagje met Dennis naar Middelburg leverde een zgn. Landrover Series 2A uit 1963 (dieseltje en belastingvrij) op. Klein, wit met huifje en rokend als een vuile schoorsteen. De basisreparaties voerde Dennis uit en de rest probeer ik zelf te doen. Hij rijdt en kwam door de APK. Ik geniet nog iedere dag met die bakken!!

Leo

Leo - Land Rover 110 Leo - Land Rover 110
∧