• alt

  De 'Black8 Bruut'!

  Custom Chevrolet Silverado 4x4, 6.6 Duramax V8 TurboDiesel Meer informatie

 • alt

  Wij bouwen uw droomauto!

  Bekijk onze projecten

 • alt

  Black8 Dragrace Team!

  Lees hier alles over het Black8 Dragrace Team, de wagens en coureurs!. Naar dragrace

 • alt

  Transport!

  Wij brengen uw voertuig of project van A naar B. Naar transport

 • alt

  Filmpjes!

  Een auto vol water laten lopen, een caravan trekken met lachgas en meer. Lees meer

Pim – ’77 Dodge W200

Hoi, Ik ben Pim een grote fan van Amerikaanse wagens, Het geluid vind ik het mooist!

Kwam eigenlijk door mijn pa dat ik er een heb gekocht, thuis zijn we oldtimer gek namelijk. Ik ging vaak met mijn pa mee naar Black8, altijd gezellig, hele verhalen over het strand enzo. En ik zag daar al die Amerikanen, was er meteen verliefd op. Het geluid, de power, de uitstraling. En wanneer Dennis een keertje een rondje ging rijden met een van die wagens, vroeg ik altijd of ik mee mocht rijden.

Al snel kwam ik bij deze Dodge W200 pick up,omdat ik niet van de auto’s van nu ben.

Hier zit een hele geschiedenis achter. Totaal heb ik 3 Dodges gezien met Dennis en Mopar (zijn hond)

Eerste was in Nieuwegein, oude bak was dat uiteindelijk, niet gedaan wegens roest en roestgaten aan het chassis, en motor was niet in orde. Tweede was in de buurt van Leiden, samen met Dennis & Jeroen op pad, uiteindelijk niet gedaan. Derde was in Warmehuizen bij een boer, die heb ik uiteindelijk gekocht op advies van Dennis.

Dennis was met mij en mijn pa mee naar Warmehuizen, Dennis heeft hem ter plekke gecontroleerd en hij was technisch in orde op kleine dingetjes na.

Paar dagen over nagedacht en uiteindelijk gedaan. En we kregen er een gratis zak aardappelen erbij!!

Ik kan altijd terecht bij Dennis, Kevin en Thomas bij Black8 voor alles wat met mijn voertuig te maken heeft, zijn echt mijn vrienden geworden! Nogmaals bedankt heren!

Pim

77 Dodge W200 77 Dodge W200

Gepost


Door op | 0 reacties

Tags


, , , , ,

Delen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *