• alt

  De 'Black8 Bruut'!

  Custom Chevrolet Silverado 4x4, 6.6 Duramax V8 TurboDiesel Meer informatie

 • alt

  Wij bouwen uw droomauto!

  Bekijk onze projecten

 • alt

  Black8 Dragrace Team!

  Lees hier alles over het Black8 Dragrace Team, de wagens en coureurs!. Naar dragrace

 • alt

  Transport!

  Wij brengen uw voertuig of project van A naar B. Naar transport

 • alt

  Filmpjes!

  Een auto vol water laten lopen, een caravan trekken met lachgas en meer. Lees meer

Leo – Land Rover 110

Al jarenlang ‘Landrovergek’  besloot ik op zoek te gaan naar een goede ‘harde’ Landrover Defender. Een ‘recht voor zijn raap’ robuuste bak; geen gezeur meer over krassen en deuken. Geen auto, maar een voertuig!!

Via de buren op het Castricumse strand (van de ouderwetse houten hokjes) kwam ik in contact met Black8. Dus toen met Dennis op speurtocht naar Vught (Light Weight, roestbak, niet gekocht), in Bakkum (ook niet gekocht) en naar Purmerend. Die werd het en met het advies van Dennis er nooit spijt van gehad. Prima bak (Defender 110 TDi, 4cyl. diesel, 1997), goed hard chassis, verder opgeknapt en gewoon betrouwbaar (vaak naar Frankrijk op vakantie). En als er problemen zijn waar ik zelf niet uitkom, weten Dennis, Thomas of Kevin altijd wel een oplossing.

Maar deze  Landrovergek ging door en zocht nu een echte oldtimer om op te knappen. Een dagje met Dennis naar Middelburg leverde een zgn. Landrover Series 2A uit 1963 (dieseltje en belastingvrij) op. Klein, wit met huifje en rokend als een vuile schoorsteen. De basisreparaties voerde Dennis uit en de rest probeer ik zelf te doen. Hij rijdt en kwam door de APK. Ik geniet nog iedere dag met die bakken!!

Leo

Leo - Land Rover 110 Leo - Land Rover 110

Gepost


Door op | 0 reacties

Tags


, , , ,

Delen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *